AM Groep wordt AM match

Het klinkt misschien raar: onszelf opnieuw aan u voorstellen. U kent AM toch al?

Dat klopt. Maar nadat de overheid in 2015 de participatiewet introduceerde, wordt van mensen meer eigen verantwoordelijkheid gevraagd. Als AM match haken we hierop in door onze ervaring met het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten voor het bedrijfsleven. Zoals overeengekomen in het sociaal akkoord wordt van ondernemers en overheid verwacht dat ze mensen die nu nog met een uitkering thuis zitten, kansen gaan geven. Wij helpen hen daarbij. Bij deze nieuwe taak hoort een nieuwe naam. En een frisse stijl met vernieuwd logo. Aangenaam!

Voor ondernemers & werkgevers
Als ondernemer wil je bouwen aan je bedrijf. Samen met de mensen die bij je werken. En ja, daar mogen ook mensen tussen zitten die anders zijn. Mensen die nieuwe kansen verdienen. Zolang zij ambitie tonen en willen werken, ben jij bereidt ze een plek in je bedrijf te bieden. Alleen zit je niet te wachten op de papierwinkel eromheen. En ook de begeleiding moet niet te ingewikkeld worden. Dat neemt AM match je uit handen. Wij zorgen voor een goede training van de persoon die bij jou komt werken en blijven betrokken. Ook regelen we alle communicatie met de gemeente en andere instanties. Zodat jij menselijk kunt ondernemen zonder gedoe.

Meer weten
Wilt u meer informatie of kennismaken? Lees ons antwoord op veelgestelde vragen of neem contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.