Bals draagt medewerkers van AM match een warm hart toe

"Samen met Bals Nederland BV zetten wij ons in om mensen die onder de Participatiewet vallen aan regulier werk te helpen"

Links op de foto Guido van Belleghem, directeur Bals Nederland BV en rechts op de foto Lex Vonk, directeur AM match.

Voor bedrijven die het werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een warm hart toedragen, heeft AM match de AMbassador Club opgericht. Naast Lamme Groep, Meerlanden, Doelen Coach Service BV en ROC van Amsterdam is ook Bals Nederland BV toegetreden.

De samenwerking met Bals Nederland BV is in 2012 ontstaan en was toen meteen de eerste detachering een feit. Vanaf 2016, het jaar dat AM Groep overging naar AM match en gestart werd met het traject Match Je Perspectief, is het aantal plaatsingen in de functie van o.a. assemblagemedewerker, fors toegenomen. Inmiddels werken er acht medewerkers vanuit AM match op contract (waarvan een deel in vaste dienst) en is een medewerker gedetacheerd (9 in totaal).

Bals Nederland BV is een sociale werkgever die de medewerkers van AM match een marktconform salaris biedt. Daarnaast is de insteek altijd om uiteindelijk een vast dienstverband te bieden, zodat de werknemers structureel aan de werkgever verbonden worden.

Bals Nederland BV groeit sterk. Binnenkort openen zij een nieuwe productiehal en AM match verwacht nog een aantal medewerkers te kunnen plaatsen. Er staan alweer drie nieuwe kandidaten vanuit de training Match Je Perspectief in de startblokken om te beginnen met een proefplaatsing.

Over Bals Nederland BV

In 1999 is Bals Nederland BV opgericht door Guido van Belleghem in samenspraak met het Duitse Bals Elektrotechnik GmbH. Wat begon als een ambitie, is uitgegroeid tot realiteit: Bals is een grote en alsmaar groeiende speler geworden op de markt voor elektrotechnische componenten en toepassingen. Het bedrijf is gehuisvest in een milieubewust energieneutraal pand in de Waarderpolder in Haarlem. Deze vooruitstrevende en groene gedachtegang is niet alleen terug te vinden in het bedrijfspand en de pro-actieve instelling op het gebied van elektrisch rijden, maar ook in de producten en innovatie. Bals is een krachtig bedrijf met een ongeĆ«venaarde ambitie kwaliteit te leveren.