Dit is mijn home-run

Rob Akerboom heeft bij AM match de training Match je perspecitief gevolgd.

Links op de foto Rob Akerboom

AM match heeft hem in contact gebracht met Stichting ETO, de exploitant van het honkbal complex van Hoofddorp Pioniers. ETO was op zoek naar een Park Manager. Iemand die zorgt voor het dagelijkse onderhoud van gebouwen en buitenruimte zodat de gebruikers optimaal en veilig gebruik van de faciliteiten kunnen maken. Rob heeft een technische achtergrond en daardoor heeft hij een heel goed inzicht in wat er moet gebeuren om de accommodatie en het terrein in goede staat te houden. Door zijn ervaring weet Rob daarbij ook een heel groot deel van de werkzaamheden zelf professioneel uit te voeren. Rob: “Ik voel me helemaal in mijn element in deze prachtige werkomgeving. Ik werk heel zelfstandig en heb veel verantwoordelijkheid. Dit is mijn home-run”.

Rob zit inmiddels helemaal op zijn plek op zijn park! Voor het bestuur van ETO, de Pioniers als gebruiker en ook de bezoekers is Rob een onmisbare en gewaardeerde parkmanager.

Wilko Geesink, voorzitter van ETO, is ook uitermate blij met Rob. Quote: “Rob is de supervent die we echt nodig hebben, we willen hem niet missen“.

Samen zijn zij klaar voor het nieuwe honkbal seizoen.