Ik zoek personeel

Iemand in dienst nemen is best een grote stap. Wij maken kennis met uw bedrijf en zoeken een werknemer die matcht. De functie moet passen bij wat de werknemer kan, en niet kan.

Veelgestelde vragen

Lees alle ins en outs over de participatiewet op Samen voor de klant.

We hebben alles over de Banenafspraak voor u op een rijtje gezet. Lees het in de factsheet.

Alle deelnemers die AM match traint en bemiddelt naar werk hebben een uitkering en een geschatte loonwaarde tussen 40% en 70% van het wettelijk minimumloon. Neemt u via AM match iemand in dienst? Dan ontvangt u subsidie om de verminderde loonwaarde te compenseren. Zo kost het u niets extra. Als de werknemer zich goed ontwikkelt, kan zijn loonwaarde na verloop van tijd stijgen. In dat geval heeft u een productievere werknemer, maar ontvangt u dus minder subsidie. De loonwaarde en subsidiehoogte worden elke zes maanden opnieuw beoordeeld.

Mijn vraag staat er niet tussen

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag?
Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Neem contact op

Een jobcoach die ontzorgt

Hebben we een match? Dan biedt onze jobcoach u en uw nieuwe werknemer begeleiding op de werkplek. De jobcoach is er voor de werknemer, maar ook voor u als werkgever. De jobcoach ondersteunt de leidinggevende binnen uw bedrijf, zodat de communicatie en samenwerking optimaal verlopen.

Lees meer >

De doelgroep Participatiewet

De werkzoekenden zijn mensen die vallen onder de doelgroep van de Participatiewet (bijvoorbeeld uit de bijstand of mensen die voorheen bij een sociale werkplaats terecht zouden komen). De kandidaat woont in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel of Uithoorn, heeft een bijstandsuitkering met een geschatte loonwaarde tussen 40% en 70% van het wettelijk minimumloon (WML) en is doorgaans in het bezit van een indicatie baanafspraak.

Marie-Thérèse Zuiker

Marie-Thérèse Zuiker

Senior jobcoach

M: 06 1820 6170 zuiker@ammatch.nl

Neem contact met op met Marie