Ik zoek werk

Het lukt je niet om zelfstandig een baan te vinden en bent op zoek naar passend werk. De gemeente kan je dan aanmelden bij AM match. Dan gaan we samen op zoek naar werk dat bij jou past.

Veelgestelde vragen

Je kunt je niet zelf aanmelden. Ontvang je een bijstandsuitkering maar ben je wel in staat om te werken? Dan kan de gemeente je bij AM match aanmelden. Je moet wonen in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel of Uithoorn. We gaan dan samen op zoek naar passend werk. Ontvang je geen uitkering? En wil je weten of je in aanmerking komt voor een uitkering of hulp kunt krijgen bij het vinden van werk? Neem dan contact op met de gemeente of kijk op www.uwv.nl/arbeidsbeperkt.

Meedoen is niet vrijblijvend. Je ontvangt een uitkering om de tijd te overbruggen dat je geen of niet voldoende inkomen hebt. Daartegenover staat dat jij alles moet doen om zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen. En daar gaan we jou bij helpen.

Op het moment dat je een baan accepteert en het salaris is hoger dan de uitkering die je eerder ontving, stopt de uitkering.

Mijn vraag staat er niet tussen

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag?
Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Neem contact op

Training Match je perspectief

Werk vinden gaat niet vanzelf. Maar met de juiste ondersteuning wordt het wel eenvoudiger. Heeft de gemeente je bij AM match aangemeld? Dan nodigen wij je uit voor het programma ‘Match je perspectief’, waarmee je jezelf voorbereidt om (weer) aan het werk te gaan.

Lees meer >

Aan het werk

Zodra er een plek beschikbaar is, kun je aan het werk bij een werkgever. Soms al tijdens de training. Dat begint meestal met een proefperiode vier weken. Bevalt het werk en is je werkgever tevreden? Wie weet heb je dan een baan!

Sandra Kloek

Sandra Kloek

Matcher

06 43356345 kloek@ammatch.nl

Neem contact met op met Sandra Kloek