Een club van ondernemingen die ons een warm hart toedragen

Afgelopen maandag is Meerlanden toegetreden tot onze AMbassador club. Meerlanden is al jaren een intensieve partner van ons. Wij plaatsen hier mensen die werkzaam zijn in het groen, de openbare ruimte of de Meerwinkel in Hoofddorp. Met onze partnership geeft Meerlanden invulling aan haar doelstelling om inclusief werkgever te zijn. Mark Bours, operationeel directeur, onderstreept dit met veel plezier door toe te treden tot onze AMbassador club. Een club van ondernemingen die ons een warm hart toedragen en promoten bij collega bedrijven.

Foto: Mark Bours (rechts), operationeel directeur Meerlanden, neemt de oorkonde AMbassador club in ontvangst van Lex Vonk (links), directeur AM match. 

Ook AMbassador worden?

Voor bedrijven die het werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een warm hart toedragen is de AMbassadors club opgericht. Bent of kent u zo’n bedrijf? Neem dan contact op met Lex Vonk, directeur AM match om de mogelijkheden voor toetreding te bespreken.

Lex Vonk
vonk@ammatch.nl 
06 – 51786139

Over Meerlanden

Samen met gemeenten, bewoners, bedrijven en andere partners creëert Meerlanden meer waarde voor mensen en hun omgeving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vormt de basis van alle activiteiten van Meerlanden.