Werk uitbesteden

Laagdrempelig kennismaken met AM match? Besteed werk aan ons uit en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Maatschappelijk betrokken, tegen een goede prijs.

Onze diensten

Schoonmaak

Samen met Ons Tweede Thuis leveren wij u onder ons label ‘SchoonWerkt’ professioneel schoonmaakpersoneel voor het reguliere schoonmaakonderhoud. Voor we beginnen maken we in overleg met u een werkplan. Zodat we zeker weten dat we uw locatie schoonmaken én schoon houden, wanneer en zoals u dat wilt. Al onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en hebben een schoonmaakopleiding gevolgd (SVS Basis).

Groen

De groenmedewerkers van AM match houden uw groen gezond! Van grasmaaien tot onkruidbestrijding en van zwerfvuil ruimen tot snoeiwerkzaamheden, wij verzorgen uw groenonderhoud. AM match doet onder andere groenonderhoud voor verschillende bedrijven en gemeenten. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en werken volgens de veiligheidsvoorschriften van VCA Groen.

Verpakken

Een verpakkingsklus? AM match helpt u uit de brand. Etiketteren, stickeren, verpakken en klaarmaken voor verzending: onze medewerkers doen het snel en nauwkeurig. En we hebben alle mogelijkheden in huis om uw producten handmatig of machinaal te sealen, sleaven, krimpen of blisteren. Wij kunnen ook verpakkingswerkzaamheden bij u op locatie uitvoeren.

Veelgestelde vragen

Lees alle ins en outs over de participatiewet op Samen voor de klant.

Alle deelnemers die AM match traint en bemiddelt naar werk hebben een uitkering en een geschatte loonwaarde tussen 40% en 70% van het wettelijk minimumloon. Neemt u via AM match iemand in dienst? Dan ontvangt u subsidie om de verminderde loonwaarde te compenseren. Zo kost het u niets extra. Als de werknemer zich goed ontwikkelt, kan zijn loonwaarde na verloop van tijd stijgen. In dat geval heeft u een productievere werknemer, maar ontvangt u dus minder subsidie. De loonwaarde en subsidiehoogte worden elke zes maanden opnieuw beoordeeld.

De Participatiewet heeft als doel om mensen die nog niet deelnemen aan het arbeidsproces nieuwe kansen te bieden. In het sociaal akkoord zijn overheid, sociale partners en werkgevers overeenkomen dat werkgevers banen beschikbaar stellen voor mensen die niet in staat zijn zelfstandig het wettelijk minimumloon te verdienen. In 2025 moeten er 125.000 extra banen gecreëerd zijn, 100.000 bij reguliere bedrijven en 25.000 bij de overheid. Telt uw bedrijf 25 werknemers of meer? Dan bent u als werkgever verplicht bij te dragen aan de gestelde doelstellingen. Halen we dat aantal niet? Dan treedt de Quotumwet in werking, met maatregelen voor werkgevers die het toegezegde aantal banen niet halen. Lees hier meer over de Participatiewet.

Mijn vraag staat er niet tussen

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag?
Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Neem contact op

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Sinds 2015 geldt de Participatiewet, die mensen die nog niet deelnemen aan het arbeidsproces kansen op betaald werk biedt. In het sociaal akkoord hebben de overheid en werkgevers afgesproken dat werkgevers banen beschikbaar stellen voor mensen die niet in staat zijn het minimumloon te verdienen. Dat noemen we ook wel de Banenafspraak, waarin de Participatiewet heel concreet wordt.

lees meer >

Ervaring

AM match heeft veel ervaring met werken met betrokken ondernemers die sociaal, maatschappelijk, betrokken willen ondernemen. Werkgevers die kansen willen geven om bijzondere medewerkers aan het werk helpen en houden. Omdat diversiteit binnen uw bedrijf ook u veel oplevert.

Ralph Nijhuis

Ralph Nijhuis

Senior werk & werkgeversdienstverlening

06 - 4336 9753 nijhuis@ammatch.nl

Neem contact met op met Ralph