MBO College Amstelland en MBO College Airport onze nieuwe AMbassador

Met het aanbieden van werkplekken aan Participatiemedewerkers uit de regio Amstelland en Meerlanden dragen MBO College Amstelland in Amstelveen en MBO College Airport in Hoofddorp bij aan een verhoging van de lokale, sociale participatie en ondersteunt hiermee de uitvoering van de Participatiewet.

Momenteel werken medewerkers via AM match bij MBO College Amstelland en MBO College Airport in de functie van teamondersteuner, assistent facilitairmedewerker en receptiemedewerker.

Nel van Neerven, directeur Onderwijs van beide mbo-colleges, onderstreept de samenwerking en is op 5 april jl. toegetreden tot onze AMbassador club. Een club van ondernemingen die ons een warm hart toedragen en promoten bij collega bedrijven.  

Ook AMbassador worden? Voor bedrijven die het werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een warm hart toedragen is de AMbassadors club opgericht. Bent of kent u zo’n bedrijf? Neem dan contact op met Lex Vonk, directeur AM match om de mogelijkheden voor toetreding te bespreken.

Lex Vonk
vonk@ammatch.nl
06 – 51786139

Over MBO College Airport – Leading in Airport Services & Aviation Technology

MBO College Airport is dé vakschool voor mbo-opleidingen voor de Luchthaven, de Luchtvaart, Travel & Hospitality en Logistieke Dienstverlening. Het heeft de ambitie om op de tweede locatie aan de Diamantlaan 29 in Hoofddorp uit te groeien tot de logistieke vakschool community van de regio Schiphol en Amsterdam waar leven lang ontwikkelen centraal staat. MBO College Airport werkt daarbij samen met toonaangevende bedrijven in de luchtvaart als KLM, Lufthansa en TUI en logistieke bedrijven zoals de KLM, Swissport en Expeditors.

Over MBO College Amstelland

MBO College Amstelland is specialist in mbo-plus niveau 4-opleidingen. Zij leiden vooral op voor de overstap naar het hbo en werken nauw samen met hbo-instellingen. Het onderwijs is internationaal en gericht op ondernemerschap. Een diploma biedt natuurlijk ook directe toegang tot werk.