Samen houden we onze medewerkers aan het werk

Wist u dat AM match nog steeds open is?  Dankzij aangescherpte maatregelen wordt op onze verpakkingsafdeling stevig doorgewerkt. Zo kunnen onze medewerkers met een arbeidsbeperking toch hun werk blijven doen. Dat is heel fijn, want het geeft regelmaat, sociaal contact en zelfvertrouwen. Helaas zijn de gevolgen van Corona ook bij ons voelbaar. Een aantal van de externe werklocaties zijn […]

Wist u dat AM match nog steeds open is? 

Dankzij aangescherpte maatregelen wordt op onze verpakkingsafdeling stevig doorgewerkt. Zo kunnen onze medewerkers met een arbeidsbeperking toch hun werk blijven doen. Dat is heel fijn, want het geeft regelmaat, sociaal contact en zelfvertrouwen. Helaas zijn de gevolgen van Corona ook bij ons voelbaar. Een aantal van de externe werklocaties zijn gesloten, waardoor een deel van onze krachten thuis zit.

Openstaande vacatures?

De arbeidsmarkt is in een paar weken tijd fors veranderd. Waar bij veel bedrijven sprake was van onvervulde vacatures, hebben zij nu wel wat anders aan hun hoofd. Maar mocht u nog altijd openstaande vacatures hebben, wilt u dan aan ons denken? Neem in dat geval vooral contact op en help mensen met een arbeidsbeperking van de bank. Wij horen het ook graag als u werk heeft voor onze verpakkingsafdeling.

Kom in actie #sociaalondernemen

Overweegt u iemand in dienst te nemen, neem contact op met Guido Boonstra, 06-51576784, boonstra@ammatch.nl. Wilt u werk uitbesteden? Neem contact op met Ralph Nijhuis, 06-43369753, nijhuis@ammatch.nl.