Begeleiding aanname

Wij verzorgen voor u het hele proces vanaf de werving & selectie tot en met de begeleiding op de werkvloer.

Onze kandidaten zoeken vooral twee dingen: een passende werkplek én en een werkgever die verder kijkt dan alleen opleiding of eerdere ervaring. In die combinatie schuilt de sleutel tot succes. Alleen dan kunnen onze kandidaten schitteren met hun unieke talenten en vaardigheden… een kans die ze absoluut verdienen.

Passende vacatures

Dankzij ons uitgebreide netwerk en samenwerkingen met diverse lokale werkgevers, ontvangen wij regelmatig vacatures. Deze worden binnen AM match gedeeld. Mocht u specifieke werkzaamheden hebben waarvoor u een medewerker nodig heeft, dan kunnen we een functie op maat creëren, afgestemd op de capaciteiten van onze kandidaten.

Aanpak

Meestal starten we met een kennismakingsgesprek tussen AM ,atch, de kandidaat en de potentiële werkgever om de kansen en mogelijkheden te verkennen. We bieden in veel gevallen zowel de werkgever als de kandidaat ondersteuning in de vorm van jobcoaching en kennis over de diverse subsidiemogelijkheden. Hierover kunnen we u zowel schriftelijk als mondeling meer informatie verstrekken.

Bent u benieuwd naar de subsidies waar u mogelijk voor in aanmerking komt? Bezoek dan deze website.