Groen

Groen moet je doen! De groenmedewerkers van AM match zorgen ervoor dat uw groen er altijd prachtig bij ligt. Of het nu gaat om grasmaaien, onkruidbestrijding, zwerfvuil ruimen of snoeiwerkzaamheden, wij verzorgen uw groenonderhoud met zorg en aandacht.

AM match verricht onder andere groenonderhoud voor verschillende bedrijven en gemeenten in de regio Amstelland en Meerlanden. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en werken volgens de veiligheidsvoorschriften van VCA Groen.

Daarom kiest u voor AM match

Het uitbesteden van groenonderhoud aan AM match heeft veel voordelen voor u als opdrachtgever. U bespaart tijd en geld, u krijgt een betrouwbare en kwalitatieve service, u draagt bij aan de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en u verhoogt de uitstraling en de waarde van uw terrein. Groenonderhoud via AM match is flexibel, duurzaam en sociaal verantwoord.

Meer weten?

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte neemt u contact op met Ralph Nijhuis, senior werk & werkgeversdienstverlening bij AM Match.