Werk uitbesteden

Wilt u werk uitbesteden én tegen een eerlijke prijs invulling geven aan uw MVO-beleid? Wij vinden de ideale match tussen uw wensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze diensten

Verpakken

AM match is een betrouwbare partner voor al uw verpakkingswerkzaamheden. Onze medewerkers zijn echte verpakkers én aanpakkers. Ze kunnen snel en nauwkeurig etiketteren, sorteren, monteren, verpakken en klaarmaken voor verzending. Dat maakt hen inzetbaar voor een breed scala aan werkzaamheden. Of het nu gaat om het ompakken van assortimentverpakkingen, kerstpakketten of het opzetten van displays: elke klus wordt met evenveel enthousiasme en inzet aangepakt.

Schoonmaak

Onder ons label ‘SchoonWerkt’ bieden wij u in samenwerking met Ons Tweede Thuis professioneel opgeleid schoonmaakpersoneel voor regulier schoonmaakonderhoud. We stemmen met u af wat uw wensen en eisen zijn en maken een werkplan op maat. Zo zorgen we ervoor dat uw locatie altijd schoon en fris is, op de momenten en de manier die u wilt. Onze medewerkers hebben een schoonmaakopleiding gevolgd (SVS Basis) en pakken elke klus met enthousiasme en inzet aan.

Groen

Groen moet je doen! De groenmedewerkers van AM match zorgen ervoor dat uw groen er altijd prachtig bij ligt. Of het nu gaat om grasmaaien, onkruidbestrijding, zwerfvuil ruimen of snoeiwerkzaamheden, wij verzorgen uw groenonderhoud met zorg en aandacht. AM match verricht onder andere groenonderhoud voor verschillende bedrijven en gemeenten in de regio Amstelland en Meerlanden. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en werken volgens de veiligheidsvoorschriften van VCA Groen.

Veelgestelde vragen

Lees alle ins en outs over de participatiewet op Samen voor de klant.

Alle deelnemers die AM match traint en bemiddelt naar werk hebben een uitkering en een geschatte loonwaarde tussen 40% en 70% van het wettelijk minimumloon. Neemt u via AM match iemand in dienst? Dan ontvangt u subsidie om de verminderde loonwaarde te compenseren. Zo kost het u niets extra. Als de werknemer zich goed ontwikkelt, kan zijn loonwaarde na verloop van tijd stijgen. In dat geval heeft u een productievere werknemer, maar ontvangt u dus minder subsidie. De loonwaarde en subsidiehoogte worden elke zes maanden opnieuw beoordeeld.

De Participatiewet heeft als doel om mensen die nog niet deelnemen aan het arbeidsproces nieuwe kansen te bieden. In het sociaal akkoord zijn overheid, sociale partners en werkgevers overeenkomen dat werkgevers banen beschikbaar stellen voor mensen die niet in staat zijn zelfstandig het wettelijk minimumloon te verdienen. In 2025 moeten er 125.000 extra banen gecreëerd zijn, 100.000 bij reguliere bedrijven en 25.000 bij de overheid. Telt uw bedrijf 25 werknemers of meer? Dan bent u als werkgever verplicht bij te dragen aan de gestelde doelstellingen. Halen we dat aantal niet? Dan treedt de Quotumwet in werking, met maatregelen voor werkgevers die het toegezegde aantal banen niet halen. Lees hier meer over de Participatiewet.

Mijn vraag staat er niet tussen

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag?
Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Neem contact op

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Sinds 2015 geldt de Participatiewet, die mensen die nog niet deelnemen aan het arbeidsproces kansen op betaald werk biedt. In het sociaal akkoord hebben de overheid en werkgevers afgesproken dat werkgevers banen beschikbaar stellen voor mensen die niet in staat zijn het minimumloon te verdienen. Dat noemen we ook wel de Banenafspraak, waarin de Participatiewet heel concreet wordt.

lees meer >

Ervaring

AM match heeft veel ervaring met werken met betrokken ondernemers die sociaal, maatschappelijk, betrokken willen ondernemen. Werkgevers die kansen willen geven om bijzondere medewerkers aan het werk helpen en houden. Omdat diversiteit binnen uw bedrijf ook u veel oplevert.

Ralph Nijhuis

Ralph Nijhuis

Senior team productie

06 43369753 nijhuis@ammatch.nl

Neem contact met op met Ralph Nijhuis