SchoonWerkt

Heeft u hygiëne en sociaal ondernemen hoog in het vaandel staan? Dan is SchoonWerkt dé oplossing voor al uw reguliere schoonmaakwerkzaamheden en meer! Voor we de samenwerking aangaan, maken we in overleg met u een werkplan, zodat we zeker weten dat we uw locatie schoonmaken én schoonhouden wanneer en zoals u dat wilt. Al onze medewerkers worden begeleid door professionals en werken volgens de SVS-basismethode.

SchoonWerkt biedt een breed scala aan facilitaire diensten. Met name in de regio Amstelland- en Meerlanden. Het schoonmaakteam bestaat uit ongeveer 40 mensen. Zij zetten zich dagelijks in voor een schone en aangename werk- en leefomgeving bij een groot aantal opdrachtgevers. SchoonWerkt biedt op een kwalitatieve wijze werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Simpel Switchen

Om ervoor te zorgen dat dagbesteding en werk goed op elkaar aansluiten, zijn AM match en Ons Tweede Thuis een schoonmaakproject gestart; SchoonWerkt. Door (beschut) werk en dagbesteding op elkaar aan te laten sluiten, nemen we drempels weg bij de medewerkers. Het is een intensieve samenwerking waarin werknemers simpel kunnen 'switchen' als dat nodig is. Het kan bijvoorbeeld dat het niveau en de werkdruk voor een medewerker te hoog zijn. Middels een ‘switch’ naar een geschiktere werkplek kan deze medewerker toch blijven schoonmaken en daarmee ook blijven participeren in de samenleving.

MVO

Onze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat vraagt om een andere aanpak. De medewerker krijgt scholing in het schoonmaakvak en werkt zelfstandig of in een groep en begeleiding is of in de buurt of snel te bereiken. Door hen nét die extra aandacht te geven, zijn onze medewerkers enorm betrokken bij hun werk en leveren ze kwaliteit. Samen bieden we hen zinvol werk waarmee de maatschappij een beetje mooier wordt… en schoner!

Duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en social return zijn belangrijke thema’s bij AM match. Binnen de organisatie doen we dit vaak met behulp van jobcoaches. In samenwerking met sociale bedrijven en gemeenten proberen we zoveel mogelijk vacatures in te vullen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer weten?

Neem contact op met Eugene Wesselman: 06-18962824, wesselman@ammatch.nl of Maaike de Haes: 06-28163399, haes@ammatch.nl.

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger